SKU sipa_113

PARK&RIDE 1 DIA

Reserva monoaparcament durant 24 hores consecutives, entrada única.

En estoc

escrita amb guions, per exemple, A-0000-AA o 0000-AAA

Opcions obligatòries
12,55 €
  • La Xarxa d’Aparcaments BSM disposa d’aparcaments dissuasius tipus Park&Ride per a cotxes situats a les entrades de la ciutat de Barcelona. La seva finalitat és encoratjar els conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de la ciutat mitjançant el transport públic.
  • Els aparcaments on pots escollir l’opció Park&Ride 1 dia són: BSM Marqués de Mulhacen, BSM Pl. del Fòrum, BSM Rius i Taulet i BSM Sant Genís.
    Aquests aparcaments són a prop d’estacions d’autobús, metro, tram o ferrocarril per facilitar el transbord, constituint-se en bescanviadors que fomenten la intermodalitat entre el transport privat i el transport col·lectiu.
  • Tria l’aparcament que vols, reserva la teva plaça i no moguis el cotxe fins al moment de la tornada a casa. Al millor preu i amb garantia de plaça!
  • L’accés i activació de Park&Ride es farà en el moment d’accedir a l’aparcament per mitjà de la lectura de la matrícula del teu cotxe, que ha de coincidir amb la matrícula que has indicat en fer la reserva. A partir d’aquest moment, començaran a comptar les 24 hores consecutives de la teva reserva.
  • Park&Ride està limitat a reserves per a cotxes i només es permet una entrada i una sortida. La no utilització consecutiva de totes les hores reservades no dona dret a retorn del temps no consumit.
  • Si necessites allargar la teva estada, només hauràs d’abonar l’excés de temps que hagis fet segons tarifa regular.