La Xarxa d’Aparcaments BSM continua avançant en l’impuls de l’ús de la bicicleta amb la creació de nous Biciparks, les zones segures i exclusives per estacionar bicicletes dins els Aparcaments BSM que, a més de créixer, han renovat la seva imatge per tal de millorar l’experiència dels usuaris i les usuàries.
 
Amb l’objectiu de continuar contribuint a una millor gestió de l’espai públic i oferir espais còmodes i segurs a les persones usuàries de bicicletes, s'incrementarà l’oferta actual de places segures d’aparcament de bicicletes amb la creació de 3 nous Biciparks.
 
En concret, s’habilitaran zones segures i exclusives per a bicicletes als aparcaments de BSM Gràcia Motos, BSM Sant Andreu Teatre i BSM Travessera de Dalt. Seran, en total, 3 nous Biciparks dotats, cadascun, de 50 places, inicialment.
 
Els 3 nous Biciparks se sumaran als 7 que ja estan operatius i que disposen, en total, de 335 places: BSM Hospital del Mar, BSM Illa Borbó, BSM Estació del Nord, BSM Mercat de la Boqueria, BSM Plaça Joanic, BSM Plaça Naves i BSM Mercat de Sant Antoni. L’ocupació mitjana d’aquests 7 Biciparks és del 80% i hi ha 276 persones abonades.
 
A més dels Biciparks, els Aparcaments B:SM tenen, des de fa anys, prop de 579 places convencionals per aparcar bicicletes. Aquest servei té una ocupació mitjana del 68% i 392 persones abonades.
 
Un espai còmode on deixar la bicicleta que alhora millora la gestió de l’espai públic
Els Biciparks, a més de millorar l’experiència de les persones que es mouen per la ciutat en bicicleta, contribueixen a una millor gestió de l’espai públic, alliberant espai per a vianants a les voreres. 
 
Seguint el model dels Biciparks que ja estan operatius, els nous espais exclusius per a aparcar bicicletes dins els Aparcaments BSM, comptaran amb seguiment per videovigilància i un identificador per a accedir a l’espai que permet l’entrada només a les persones amb dret a l’ús d’aquesta zona exclusiva: persones abonades a la Xarxa d’Aparcaments BSM en la modalitat de bicicleta o usuàries del servei d’aparcament de bicicletes per dia o hores. Dins dels Biciparks, les bicicletes han d’estar encadenades a la plaça assignada i els seus usuaris i usuàries tenen disponible una manxa per a tenir cura dels pneumàtics. A més, properament, es dotarà aquests espais d’una petita estació d’autoreparació i manteniment de bicicletes amb eines bàsiques, contribuint, així, a una mobilitat més segura.

 

Seguim treballant per oferir als usuaris i usuàries de la Xarxa d’Aparcaments B:SM una millor experiència

 

Informació comercial
Informació comercial
Si tens una bicicleta i estàs buscant on deixar-la, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.