Sobre nosaltres

La Xarxa d’Aparcaments BSM és la xarxa més àmplia i la de referència a Barcelona en oferir solucions de mobilitat urbana basades en innovació, qualitat i servei a les persones. Actualment, gestionem 47 espais a la ciutat de Barcelona per facilitar la mobilitat urbana dels residents, de les empreses i de les persones que diàriament es desplacen a la ciutat.

 

La Xarxa d'Aparcaments BSM està avançant cap a un model innovador que concentra nous serveis de mobilitat i valor afegit que donen resposta a les noves necessitats de la ciutadania. A més de places d'aparcament, es disposa d'espais BiciPark segurs per estacionar-hi bicicletes, punts de recàrrega elèctrica de la xarxa Endolla Barcelona i espais reservats per a operadors de mobilitat compartida. També juga un paper determinant en la distribució urbana de mercaderies treballant per estendre espais de Click&Collect per a la recollida de paqueteria i centres de microdistribució (CDUMs) des d'on repartir mercaderies als barris de l'entorn fent ús de vehicles sostenibles.

 

Trajectòria

 

1994
Barcelona de Serveis Municipals va ser la primera empresa a introduir el pagament per fraccions de 15 minuts en tota la seva xarxa d'aparcaments oferint a la ciutadania el preu més just.
2002
Reducció de tarifa de rotació a fraccions de 5 minuts. Una mesura molt ben acceptada per les persones usuàries i que, seguint l'exemple, van incorporar altres operadors d'aparcaments.
2006
Implantació del sistema de tarifació per minuts. Amb aquesta mesura BSM es va avançar a la llei de defensa dels consumidors que estableix el pagament de l'estacionament per minuts.
2019
Incorporació del pagament per minuts reals d'estada a través de l'app SMOU, l'aplicació de mobilitat personal de Barcelona i l'Àrea Metropolitana que integra múltiples serveis de mobilitat.
 
 

Propòsit

Propòsit

El nostre propòsit és el de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones generant experiències positives en la seva mobilitat, per construir una Barcelona saludable i capdavantera.

Missió

Missió

Oferim espais de proximitat que faciliten la mobilitat de les persones i posen al seu abast serveis de valor afegit, fàcils, còmodes i que donen resposta a les necessitats de l'entorn.

Valors

Valors

Els nostres valors corporatius són la base del compromís de BSM amb la societat en la prestació de serveis a la ciutadania: excel·lència, compromís, pro activitat, integritat i cooperació.

 

Dades 2022

 

51
51
aparcaments en explotació a la ciutat
14.752
14.752
places d’aparcament en explotació
+16.000
+16.000
persones abonades
+3.600.000
+3.600.000
vehicles en rotació