Endolla Barcelona

Els punts de recàrrega per a motos i cotxes elèctrics existents a la Xarxa d’Aparcaments BSM formen part del servei de punts de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona, la xarxa de punts de recàrrega elèctrica de Barcelona.

 

Com s'utilitzen els punts de recàrrega elèctrica

Com s'utilitzen els punts de recàrrega elèctrica

Per conèixer la seva localització i utilizar els punts de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona existents a la Xarxa d'Aparcaments BSM cal prèviament:

  1. Descarregar-se l'app smou, l'app gratuïta de mobilitat de Barcelona.
  2. Crear-se un usuari i, si es té tarjeta de vehicle elèctric, vincular-la.
  3. Activar el servei Endolla Barcelona.
  4. Subscriure la modalitat de pagament que millor s'adapti a la teva mobilitat.

Un cop fet, per fer-ne ús d'un punt de recàrrega ubicat a la Xarxa d'Aparcaments BSM:

  1. Accedeix al servei Endolla Barcelona de l'app smou.
  2. Escaneja el codi QR del punt de recàrrega que vols activar.
  3. Activar el servei Endolla Barcelona.
  4. Selecciona 'Inici de Recàrrega'
  5. El €/kWh de la teva recàrrega serà el que correspongui al tipus de vehicle, ubicació del punt de recàrrega i tipus i horari de la recàrrega de la modalitat de subscripció que hagis contractat.

Punts de Recàrrega

Punts de Recàrrega

La sostenibilitat i l'eficiència energètica són dos criteris prioritaris en la política de mobilitat de Barcelona i, a poc a poc, també es van introduint en les decisions dels consumidors a l'hora de comprar un vehicle.

Actualment, la Xarxa d'Aparcaments BSM compta amb 542 Punts de Recàrrega, 356 per a cotxes i 186 per a motos.

La instal·lació dels Punts de Recàrrega per a vehicles elèctrics a la Xarxa d’Aparcaments BSM consisteix en el subministrament de 220 volts utilitzant un endoll de seguretat.

Als nostres aparcaments trobaràs punts de recàrrega que admeten endolls Mennekes i Schuko. Ambdós tipus d’endoll poden donar fins a 16A (3,6 KW). La potència dependrà del tipus d’endoll del vehicle: alguns vehicles amb Schuko la limiten a 10A; tot i que, normalment, els Schuko treballen a 12A i els Mennekes a 16A. El temps de recàrrega dependrà del vehicle i de la necessitat de recàrrega.

Amb accions com aquestes, B:SM vol afavorir l’ús de vehicles elèctrics, una pràctica que contribueix a la mobilitat sostenible: reducció d'emissions de CO2, disminució del soroll i foment del respecte pel medi ambient.

Abonaments Vehicle Elèctric

Abonaments Vehicle Elèctric

Si tens un vehicle elèctric, la Xarxa d’Aparcaments B:SM ofereix servei de recàrrega elèctrica per a vehicles elèctrics per mitjà de punts Endolla Barcelona, segons disponibilitat d'endolls a cada aparcament.

Si ja tens un abonament, per poder utilizar les places elèctriques és imprescindible sol·licitar el canvi del tipus de vehicle associat al teu abonament. L'ús dels punts de recàrrega no és exclusiu i, per tant, un cop carregat el teu vehicle, hauràs de moure'l per permetre la recàrrega a un altre usuari elèctric.

El cost del servei de recàrrega no està inclòs en el preu de l'abonament de la plaça d'aparcament. Per accedir a la recàrrega eléctrica és imprescindible ser usuari de l'app smou amb el servei Endolla Barcelona i la modalitat tarifària escollida activada.

Accedeix al web Endolla Barcelona
Accedeix al web Endolla Barcelona
Consulta les Tarifes Endolla Barcelona
Consulta les Tarifes Endolla Barcelona
Tens dubtes sobre Endolla Barcelona?
Tens dubtes sobre Endolla Barcelona?