La Xarxa d’Aparcaments BSM col·labora amb Mercats de Barcelona en el seu nou servei de recollida de comandes posat a disposició de la ciutadania.
 
Així, s’han instal·lat armariets refrigerats als aparcaments BSM La Boqueria, BSM Mercat de Sant Antoni, BSM Mercat Sagrada Família i BSM Mercat del Guinardó, tots ells ubicats i donant servei als mercats municipals del mateix nom.
 
Aquesta iniciativa, operada i gestionada per Mercats de Barcelona, consisteix en la instal·lació d’armariets refrigerats, que es mantenen a temperatures d’entre 2 i 8 graus, amb compartiments individuals, interfície digital i connectats a Internet, que permeten als paradistes dels mercats dipositar-hi comandes i als clients recollir-les de manera còmoda i segura.
 
Els armariets es gestionen mitjançant un portal web de reserves (Marketplace) on els paradistes poden reservar els armariets, ja sigui pel mateix dia o per dates futures, sempre que hi hagi disponibilitat.
 
Els clients en tot moment estan informats de l’estat de les seves comandes i disposen de tota la informació detallada: armariet de lliurament, data i franja de lliurament, ubicació i codi de recollida. Les comunicacions s’envien per correu electrònic i, quan la comanda està preparada per recollir, s’envia un sms.
 
Consolidació dels Aparcaments BSM com a Hub de serveis de mobilitat
 
La Xarxa d’Aparcaments BSM es consolida com a Hub de serveis de mobilitat posant la seva infraestructura a disposició dels operadors de mobilitat per oferir solucions de mobilitat urbana que donin resposta als nous patrons de consum.
 
Fer de la Xarxa d’Aparcaments BSM un Hub de serveis de mobilitat és una mostra més del compromís de BSM per contribuir a la millora de la mobilitat de Barcelona a partir de solucions sostenibles, saludables, eficients, connectades i compartides.
 
Prova l'experiència!