La Xarxa d’Aparcaments B:SM col·labora amb Mercats de Barcelona en el seu nou servei de recollida de comandes posat a disposició de la ciutadania.
 
Així, s’han instal·lat armariets refrigerats als aparcaments B:SM La Boqueria, B:SM Mercat de Sant Antoni, B:SM Mercat Sagrada Família i B:SM Mercat del Guinardó, tots ells ubicats i donant servei als mercats municipals del mateix nom.
 
Aquesta iniciativa, operada i gestionada per Mercats de Barcelona, consisteix en la instal·lació d’armariets refrigerats, que es mantenen a temperatures d’entre 2 i 8 graus, amb compartiments individuals, interfície digital i connectats a Internet, que permeten als paradistes dels mercats dipositar-hi comandes i als clients recollir-les de manera còmoda i segura.
 
Els armariets es gestionen mitjançant un portal web de reserves (Marketplace) on els paradistes poden reservar els armariets, ja sigui pel mateix dia o per dates futures, sempre que hi hagi disponibilitat.
 
Els clients en tot moment estan informats de l’estat de les seves comandes i disposen de tota la informació detallada: armariet de lliurament, data i franja de lliurament, ubicació i codi de recollida. Les comunicacions s’envien per correu electrònic i, quan la comanda està preparada per recollir, s’envia un sms.
 
Consolidació dels Aparcaments B:SM com a Hub de serveis de mobilitat
 
La Xarxa d’Aparcaments B:SM es consolida com a Hub de serveis de mobilitat posant la seva infraestructura a disposició dels operadors de mobilitat per oferir solucions de mobilitat urbana que donin resposta als nous patrons de consum.
 
Fer de la Xarxa d’Aparcaments B:SM un Hub de serveis de mobilitat és una mostra més del compromís de B:SM per contribuir a la millora de la mobilitat de Barcelona a partir de solucions sostenibles, saludables, eficients, connectades i compartides.
 
Prova l'experiència!