31/10/2023

 

Des d’aquest mes d’octubre, els aparcaments BSM Plaça Navas, BSM Cotxeres de Sarrià i BSM Gràcia Motos ja compten amb estacions d’intercanvi de bateries.

 

Les estacions d'intercanvi de bateries o battery stations són mòduls habilitats als aparcaments que permeten a les persones usuàries de moto elèctrica intercanviar la bateria del seu vehicle per una bateria 100% carregada.

 

Intercanviar les bateries és molt senzill i l’únic requisit és tenir descarregada l’app “battery station”. Un cop dins de l’aparcament, només cal extreure la bateria de la moto, deixar-la al mòdul buit que indica l’app i, quan la bateria ha estat identificada correctament, extreure la bateria carregada del mòdul que tingui el llum de color verd i introduir-la a la moto.

 

Aquesta iniciativa proporcionarà tranquil·litat i comoditat als conductors de moto elèctrica, ja que no caldrà que es preocupin de buscar lloc disponible per recarregar la bateria del vehicle, ni de calcular el temps que necessitaran per recarregar-la. Amb 30 segons en tindran prou per intercanviar la seva bateria per una de 100% carregada.

 

Actualment, l'operador que ofereix aquest servei és Silence, del grup ACCIONA, el major operador mundial d'energia renovable.

 

Així, des d'Aparcaments BSM, continuem treballant per avançar cap a la concentració de nous serveis de mobilitat i valor afegit amb els quals millorar la qualitat de vida de la ciutadania i contribuir a la transformació de la ciutat amb una mobilitat més sostenible.