A la Xarxa d'Aparcaments BSM tenim engegada una campanya de foment de l’ús de la moto als aparcaments subterranis. Aquesta campanya pretén donar a conèixer la disponibilitat de places reservades per a motos als aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments BSM. Per incentivar tant el coneixement d’aquesta oferta com els beneficis de poder deixar la moto en instal·lacions segures i vigilades, s’ha posat en marxa una promoció especial que consisteix en el següent:
 
  • A partir del 23/01/2023 i durant un temps limitat, el preu de l'estacionament per minuts de moto als aparcaments inclosos en la Promoció Especial Motos gaudirà d'un descompte del 50%, quedant-se en 0,50 €/hora.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 18,45 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat als aparcaments inclosos en la promoció, excepte BSM Gràcia Motos.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 13,27 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat de l'aparcament BSM Gràcia Motos.
 

Aparcaments inclosos en la Promoció Especial Motos:

BSM Av. Gaudí
BSM Badajoz
BSM Bilbao - Llull
BSM Ciutat del Teatre
BSM Cotxeres de Sarrià
BSM Estació Barcelona - Nord
BSM Flos i Calcat
BSM Gràcia Motos
BSM La Boqueria
BSM Marina Gràcia
BSM Marina Port
BSM Mercat del Guinardó
BSM Mercat de Sant Antoni
BSM Mitre-Putxet
BSM Moll de la Fusta
BSM Ona Glòries
BSM Passeig Maragall 
BSM Pl. Bonanova
BSM Pl. Francesc Layret
BSM Pl. Joanic
BSM Pl. Navàs
BSM Rambla Poblenou
BSM Sant Andreu Teatre
BSM Sant Genís
BSM Tanatori de les Corts
BSM Torrent de l'Olla
BSM Travessera de Dalt - Park Güell