21/09/2023

 

El cap de setmana del 7 i 8 d'octubre, tindrà lloc 'Viu Montjuïc' al Parc de Montjuïc de Barcelona, un cap de setmana d'activitats culturals i de lleure per a tota la família. Una quarantena d'equipaments culturals que habiten Montjuïc uniran forces per a dur a terme més de 60 activitats pròpies i accions conjuntes en co-creació, mostrant-se conjuntament com un pulmó cultural de gran nivell.

 

En aquest sentit, l’aparcament BSM Rius i Taulet, ubicat a la av. Reina Maria Cristina, 16 (recinte Fira de Barcelona) o av. Rius i Taulet, 2 estarà disponible per a aquelles persones que es desplacin amb vehicle privat i amb oferta adaptada per a les diferents necessitats:

 

1. Per a aquells assistents amb turisme que prevegin una estada curta:

Entrada via app smou amb el servei 'Pàrquing via app' activat: 2,55 €/h IVA inclòs (30% dte. respecte del preu habitual de 3,65 €/h).

 

2. Per a aquells assistents amb turisme que prevegin estar tot el dia o anar tots dos dies

Disponible l’opció Parking Card 1 dia o Parking Card 2 dies, reserva de prepagament que permet estacionar durant 24H o 48H consecutives amb la possibilitat d’entrar i sortir tantes vegades com es necessiti a l'aparcament BSM Rius i Taulet.

 

Parking Card 1 dia: 18€ IVA inclòs (equivalent a 4 hores i 56 minuts a tarifa cotxe 3,65 €/h)

Parking Card 2 dies: 32€ IVA inclòs (equivalent a 8 hores i 46 minuts a tarifa cotxe 3,65 €/h)

• Canals de compra:

  - Reserva per avançat en compra online: aquí

  - Caixer automàtic de l’aparcament

 

Consulta el web oficial per veure tota la programació i planificar-t'ho bé aquí