SKU sipa_122

PARK&FUTBOL

Reserva i prepagament pels dies de partit al Nou Camp. Exclusiu a BSM Flos i Calcat, BSM Cotxeres de Sarrià i BSM Marquès de Mulhacen.

En estoc

escrita amb guions, per exemple, A-0000-AA o 0000-AAA

Opcions obligatòries
7,25 €

No perdis el temps donant voltes per estacionar el teu cotxe els dies de partit a l’estadi de futbol Nou Camp. La Xarxa d’Aparcaments B:SM disposa de varis aparcaments a l’entorn del Camp Nou i, per no tenir sorpreses, utilitza el nostre Parking&Futbol per no quedar-te sense plaça d’estacionament a l’aparcament escollit.  

Amb Parking&Futbol podràs reservar 6 hores consecutives d’estacionament amb plaça garantida a l’aparcament disponible que escullis per gaudir tranquil·lament del partit o aprofitar per visitar l’entorn, menjar, sopar, etc. 

Si necessites allargar la teva estada, només hauràs d’abonar l’excés de temps que hagis fet segons tarifa regular. 

L’accés i activació de Parking&Futbol es farà en el moment d’accedir a l’aparcament per mitjà de la lectura de la matrícula del teu cotxe, que ha de coincidir amb la matrícula que has indicat en fer la reserva. 

Parking&Futbol està limitat a reserves per a cotxes i només es permet una entrada i una sortida. La no utilització de totes les hores reservades no dona dret a retornar el temps no consumit. Parking&Futbol només està disponible pels dies de partit del F.C. Barcelona i altres esdeveniments a l’estadi Camp Nou als aparcaments BSM Flos i Calcat, BSM Cotxeres de Sarrià i BSM Marquès de Mulhacen.