SKU sipa_122

PARK&FUTBOL

Reserva i prepagament pels dies de partit de la temporada 2023/24 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Exclusiu a BSM Rius i Taulet.

En estoc

escrita amb guions, per exemple, A-0000-AA o 0000-AAA

Opcions obligatòries
10,95 €
  • No perdis el temps donant voltes per estacionar el teu cotxe els dies de partit del Barça a l’estadi Olímpic Lluís Companys durant la temporada 2023/24. La Xarxa d’Aparcaments BSM disposa d'aparcament a l’entorn de Montjuïc i, per no tenir sorpreses, utilitza el nostre Parking&Futbol per no quedar-te sense plaça d’estacionament a l’aparcament escollit.  
  • Amb Parking&Futbol podràs reservar 6 hores consecutives d’estacionament amb plaça garantida a l’aparcament disponible que escullis per gaudir tranquil·lament del partit o aprofitar per visitar l’entorn, menjar, sopar, etc. 
  • Si necessites allargar la teva estada, només hauràs d’abonar l’excés de temps que hagis fet segons tarifa regular. 
  • L’accés i activació de Parking&Futbol es farà en el moment d’accedir a l’aparcament per mitjà de la lectura de la matrícula del teu cotxe, que ha de coincidir amb la matrícula que has indicat en fer la reserva. 
  • Parking&Futbol està limitat a reserves per a cotxes i només es permet una entrada i una sortida. La no utilització de totes les hores reservades no dona dret a retornar el temps no consumit. Parking&Futbol només està disponible pels dies de partit del F.C. Barcelona i altres esdeveniments a l’Estadi Olímpic Lluís Companys a l'aparcament BSM Rius i Taulet.